zene

2014. december 20., szombat

Csodás hétvége új barátommal

Mint legutóbb írtam Hani eljön hozzám látogatóban. Nah ez tényleg megvalósult, Hani vagyis Edem ( igen tudom sok féleképp hívom,de már csak szinte Edemnek, a Haniról eszembe jut egy pornós osztálytársam, ,mert Honey volt a pornós neve xD ... )

Szóval végül elérkezett a nap, azt a hetet úgy éltem meg hogy facen minden nap kiírtam már csak mennyi nap míg jön hozzám ^^ Hát december 5.-e hamar eljött. Péntek volt ráadásul aznap dolgoztam,mert most már suli mellett diák munkát is végzem egy cégnél vagyok termelés fejlesztési mérnöknek alkalmaznak. Tervezgetnem kell,ami néha bulis,mert imádom rajzolni és tervezni.
LoLban
Noh de úgy volt ,hogy 15:50-re érkezik be a vonatja és én 16-ig dolgozom,de mindig késik a vonat, gondoltam mire odaérek be is fut, ,mert melóból kb 20-30 perc gyalog az út. Aham, persze... Miért is nem aznap pontos volt a vonat és mikor kiléptem a kapunk és hívtam merre van ,mondta épp leszállt. Nah mondom fasza, tudtam hogy sokat kell várnia,ha még az alap gyors tempóban is megyek, így még inkább rágyorsítottam.Aznap elég hűvös volt,de amilyenek gyorsan szedtem a lábaim nagyon kimelegedtem és a majdnem félórás utat lekurtítottam 15percre oké plusz mínusz pár perc mert néha a  hülye autók miatt nem tudtam olyan gyorsan oda jutni. Mikor  a vasúton voltam,mondta a buszoknál lesz. Előtte este mondta mi lesz rajt, hogy ismerem fel. Nekem így az kattogott a fejembe,hogy kék sapka... merre van egy kék sapka? Megpillantottam egy kék sapkát,de a kis srác aki viselte igen alacsony és fiatal volt így kutattam a bézs kabát után,de ki is szúrtam. Ott volt ! Megtaláltam! Tényleg eljött. Alig akartam elhinni. Sajnos a képzeletembe lejátszott találkozásos kép vagyis a rohanok felé és a karjaiba ugrom és ő felkap nem épp sikerült, mert mindketten gyorsan haladtunk a  másik felé és mikor találkoztunk egy nagy csapódás lett. (Később ezt gyakran emlegettük.)
A Teemo sapi

Egy igen magas , jóképű srác zárt karjaiba, majd két puszit nyomtam az arcára és sietősen bocsánatommal soroztam,hogy késtem. Majd elindultunk hozzánk. Rengetegszer magamra kellett szólni,mert még  mindig rohantam ,ráadásul ő még sose volt a városunkba így a hazafele úton nézelődtünk. Volt egy kisebb fajta zavarodottság köztünk. Legalábbis én így éreztem aztán kitudja. Közben beugrottunk boltba egy kis bort venni a forralt bor készítéshez, mert ez volt az egyik tervünk a hétvégére.

No.1 hülye kép xD
Mire hazaértünk más igen csak besötétedett. Anyu készült a vacsival, brassói volt és szerencsére aznap nagyon jól sikerült neki, Edemnek olyannyira ízlett hogy elkérte a receptét a mi elkészítési módunkról. Készítettünk egy nagyadag meleg teát, amit igen gyorsan elszürcsöltünk és aznap még 3szor 4szer egy adat 2literes  tea tűnt el nyomtalanul. Edem kért kölcsön egy pólót, mert balga mód kevesebb pólót pakolt el magának (én ezt nem bántam) .
Mázlimra anno  kaptam egy LoLos pólót,amikor Lol foglaláson voltam, erről egy korábbi bejegyzésemben írtam. Azt adtam neki hogy nyugodtan viselje. És mivel mindketten a LoL szerelmesei vagyunk,nagyon örült is neki. Ezután  Teemo sapim támadta be és kezdett nagy önfényképezésbe a telefonommal (szintén nem bántam,mert így egy rakat képem van róla, még olyanok is amikkel lehet húzni az agyát (o_-) )
Elcsórtam a sapiját
Vacsi után elmentünk sétálni, bár minden zárva volt,de a karácsonyi fényeket még megtudtam neki mutatni. Így irány a város, kézen fogva kicsit zavarba is jöttem, de nagyon jó érzés volt,hogy ismét fogja valaki a kezem, aki nem közömbös nekem. Bevallom sokszor gondoltam rá vajon megcsókol majd? Mert mikor beszélgettünk sokszor beszéltünk róla. Mikor jöttünk hazafele  városból megálltunk egy ingatlanos előtt, majd így szólt: "Nah nézzünk ki egy házat magunknak!"  Nah azt hittem én mentül rosszul leszek, fogja a kezem és ilyenetek mondd. Plusz már nem tudom miből indult,de a sapiját is a fejemre húzta és nagyon jól állt, végre egy sapi ami jól állt nekem. Az üvegen kiragasztott házakat nézve egyszer közel hajolt hozzám és akkor azt hittem végre megcsókol, de nem.

Oké ez egy későbbi kép,de annyira cuki. (^.^)
 Már szegény nagyon fáradt volt így hazaindultunk és hát a házunk egy dombon van így mikor elindultunk azon meg meg állt szusszanni. Egyszer nyomtam egy puszit az arcára miközben görnyedten kifújta magát. Ekkor felnézett, felegyenesedett és magához húzott, majd óvatosan megcsókolt. Nem fogtam fel hirtelen hogy megtörtént, végre megtörtént amire vágytam. Nagyon finom és gyengéd volt a csókja, bevallom képzeletemben vadabbra számítottam,de ez is tetszett.
Mikor hazaértünk ismét teáztunk,majd leágyaztam és mentem zuhanyozni. Mire visszatértem a fürdőből Edem az ágyban feküdt  és készen álltunk a film nézés. Be tettem a lejátszóba a Rebellisek című amerikai filmet. Nagyon szeretem, arról szól,hogy pár fiatal a gimiben ki áll a társaikért, mert az igazgatónő kicsap egy lányt,mert a biztonságos szexet hirdette. A végén  minden diák a gimiben az igazgatónő ellen van és felnyitják az emberek szemét,hogy milyen is valójában. Ez a film igaz történet alapján készült. Nagyon szeretem,de sajna végül nem sikerült végignézni. Nagyon fáradtak voltunk és elaludtunk rajta, plusz néha -néha elcsattant pár csók amit elterelte a figyelmet a filmről.
Lumi,Edem és Dóri


Pálinka barátok
Másnap későn keltünk és egész nap zuhogott az eső így a lakásba ragadtunk. Így a tervek palacsinta készítés és forralt borozás, nah meg egy kis LoL és Dórit, a barátnőmet is megakartuk látogatni,mert őt is ismeri , hisz együtt ismertük meg  Edemet. Először palacsintát csináltunk, kicsit vastag lett a tésztája,de nagyon finom lett, csináltunk lekvárosat, kakaósat és lekvároskakaósat , mikor ettünk egy gyertyát is gyújtottunk. Megcsináltuk az egyik bort forralt bornak, nagyon finom lett. Pedig nem szeretem annyira a forralt bort vagyis ha forralt bor akkor fehérből,de ez a vörösből nagyon finom lett. Azóta ha valaki itthon próbálkozott újra forralt borral, sose sikerült, abban amit Edem csinált benne volt a szeretete. Bár újra ihatnék belőle. Aztán a  nap hátralévő részében chatroletteztünk, meg Kalandra Fel!-t néztünk és Dóri is átjött. Sok csók és öleléssel töltöttük a napunk. Imádom ezt a srácot, nagyon gyorsan belopta magát a szívembe.
A hétvége hamar eltelt és másnap reggel korán eljött. Reggel csináltam reggelit csináltam neki. Azt hittem lesz időnk, bevinni még körbevezetni amerre nem tudtunk lenni. De sajnos reggeli után sietnünk kellett a vonathoz. Mikor  vonatállomáson ő felszállt a vonatra ,úgy éreztem,hogy egy részem vele tart illetve elvesztettem valamit amit eddig magamnak tudhattam. De tudtam jövő héten ismét látom,mert megyek AnimeConra és náluk szállok meg.

Nah de erről a hétvégéről legközelebb írom,mert ez  igen hosszúra sikerült. Remélem mihamarabb sikerül ismét időt szánnom az írásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése